SPESIALTILBUD · OPP TIL 80% AVSLAG
Online hjelp
Online hjelp

Retur- & byttepolicy

Om du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med varen(e) dine, aksepterer vi retur eller bytte innen 14 dager etter at varene er mottatt. kontakt oss innen 14 dager etter at varen(e) dine er mottatt.

Vi godtar retur eller bytte innen 14 dager etter at du har mottatt varen(e) hvis du ikke er 100 % fornøyd. Fraktkostnader refunderes ikke. Produkter med kvalitetsrelaterte problemer, som for eksempel skadede, defekte eller misformede varer vil motta en full tilbakebetaling inkludert fraktkostnader.

 

Retur- & byttebetingelser

1. Vennligst kontakt oss innen 14 dager etter at varen har kommet til deg. Vennligst inkluder en forklaring med grunnen til din retur eller bytte.

2. Varen må være ubrukt, uvasket, uendret og uskadet, med de originale merkelappene på. Vi tar ikke imot brukte eller skadede varer.

3. Enhver retur eller bytte vi ikke er klar over på forhånd aksepteres ikke. Vennligst kontakt oss og motta et "returskjema" før du returnerer og bytter.

4. Når den returnerte varen er ankommet oss vil tilbakebetaling eller bytte skje så fort som mulig. Når vi foretar tilbakebetalingen vil du motta en bekreftelsesmail.

5. Vare(r) fra sluttsalget kan ikke byttes eller returneres.

6. Av hygieniske årsaker kan vi ikke tilby tilbakebetaling eller bytte av Badetøy, Undertøy, Smykker og Øredobber dersom ikke varen(e) har synlige feil/mangler.

7. Kjøper er ansvarlig for fraktkostnader og eventuelle andre kostnader i forbindelse med retur.

 

Returadresse

Om du ønsker å returnere produktene til nærmeste returadresse, vennligst send oss en henvendelse via din konto, og en kundestøtterepresentant vil ta kontakt med deg innen 24 timer.

Merk: Vennligst ikke send returer til adressen på pakken. Dette er ikke vår returadresse, og vil forsinke behandlingen av returen din.