SPESIALTILBUD · OPP TIL 80% AVSLAG
Online hjelp
Online hjelp

Om CHICUEEN

Etter grunnleggelsen i 2018 har Chicueen blitt en ledende nettforhandler for sko, kjoler og tilbehør.

Kundene kan glede seg over å utforske et stort utvalg av sine favorittsko og kjoler. Chicueen er stolte over sin

enestående kundeservice, høye kvalitet og rimelige priser.

Chicueen er handelsnavnet til PIU FASHION LIMITED. Det er kontrollert av PIU FASHION LIMITED og/eller deres tilknyttede enheter ("vi" eller "oss") ("chicueen.com", "nettsiden").

HVORFOR HANDLE HOS OSS?

På døren, når som helst, hvor som helst

Chicueen setter dine prioriteringer første og skip over hele verden med slik som DHL eller UPS. Vi tilbyr rask levering samt budsjett bevisste valg. Som vi bruker internasjonalt klarerte logistikk-leverandører, får du trygghet å vite at viktige forsyninger vil være der når du trenger dem.

Tillit og sikkerhet mens du handler

Online shopping kan være skremmende i vår moderne tidsalder Internett-svindel. Men det trenger ikke å være slik. Chicueen tilbyr en sikker og trygg shopping miljø for alle kunder. Vi bruker troverdige betaling systemer, integrere VeriSign er globalt anerkjent betaling teknologi, og godta kredittkort, debetkort, PayPal-betalinger. Nå har du lettere for å betale som du liker og tillit til at din informasjon er sikker.

Alltid ser ut for deg

Enten du har spørsmål før du bestiller eller etter varene har ankommet, har vi erfarne kundeservice fagfolk tilgjengelig via live chat eller gjennom rask respons billett system. Fra begynnelsen til slutten av shopping erfaring med oss, er vi opptatt av å gjøre deg lykkelig.